Український політик запросив харків’ян на келих вина

До Харкова завітав український економіст та голова «Аграрної партії» України, Віталій Скоцик. На прес-конференції в «Status Quo» він не лише розказав про планові заходи партії в Харкові, але й запросив мешканців міста на свято вина та винограду.

Український політик запросив харків’ян на келих вина
фото insidernews

Так, харків’яни матимуть можливість побачити, який багатий їхній регіон та що може зробити один виробник на території однієї області. Слова Віталія Скоцика підтримав і Михайло Золотарьов, голова харківського осередку «Аграрної партії», який відмітив сільськогосподарську продуктивність міста Харкова.

В ході заходу Віталій Скоцик особливу увагу акцентував на великому потенціалі переробної галузі промисловості. Оскільки, обравши саме цю сферу в якості пріоритетної для економіки, можна знизити рівень безробіття та створити майже 2 млн. робочих місць. Політик на протязі свого виступу не обмежував себе в критиці дієвої влади. Основна доля зауважень стосувалася того, що уряд обрав стратегію експорту сировини, в той час як ставку треба робити саме на нарощування внутрішнього ринку. Більш того, за словами Віталія Скоцика, влада не гальмує реформу, вона просто не розбирається в тому, яким чином її провести.

Також політик відмітив, що, окрім сприятливого клімату для вирощення сільськогосподарських культур, панують не зовсім доброзичливі умови для діяльності «Аграрної партії» в Харкові, відчувається постійний політичний тиск з боку влади. Окрім оцінки стану економіки України та її майбутнього з огляду кроків нинішньої влади, В. Скоцик висловив бажання увійти до парламенту на наступних виборах.  На протязі всієї прес-конференції політик звертався до соціальних проблем, таких як медицина, безробіття, питання внутрішньо переміщених осіб, облаштування шкіл та дитсадків. На думку політика, велику роль у вирішенні всій цих задач грає саме налагодження аграрної політики та виробничих технологій.

Загрузка…