В Харкові молодь випробує свої підприємницькі здібності

фото інтернет

В Харкові стартує молодіжний проект «Бізнес-інкубатор «План Б». Протягом одного з половиною місяці молоді люди віком від 18 до 35 років навчатимуться різним аспектам підприємницької діяльності. По завершенню проекту учасники розроблять власні бізнес-плани та отримають поради від досвідчених й успішних підприємців.

-Кращі представники бізнес-інкубатору матимуть можливість презентувати свої проекти перед керівництвом обласної адміністрації, перед успішними бізнесменами, які порадять учасникам,  як реалізувати свої проекти. І, якщо комусь з них сподобається якийсь проект, вони зможуть в подальшому допомогти його реалізувати, — говорить Микола Благовестов, провідний спеціаліст відділу науки, вищої та професійної освіти управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

«Бізнес-інкубатор» має три етапи. Перший складається з серії тренінгів, лекцій та майстер-класів, де учасники вчитимуться писати бізнес-плани, залучати партнерів, опановуватимуть навички самопрезентації та комунікації. Другий етап – ознайомчі екскурсії, на яких організатори розповідатимуть про виникнення харківських проектів, таких як хаби чи анти-кафе. На третьому етапі учасники створять власні бізнес-ініціативи.

До участі в проекті запрошуються молоді люди, студенти, науковці, а також учасники АТО та внутрішньо переміщені особи. Всі бажаючі повинні зареєструватися на сайті «Бізнес-інкубатору» до 19 квітня 2018 року. Відбір до проекту проходить на конкурсній основі. Одним з критерієм відбору є добре написана мотивація. Учасниками бізнес-інкубатору після проходження конкурсу стануть біля 100 людей. Наразі кількість зареєстрованих  складає – 400 осіб. Участь в проекті є безкоштовною.

Загрузка…