Всі матчі «Металіст-1925» будуть транслюватися на місцевому каналі

фото InsiderNews

Нещодавно ФК «Металіст 1925» закінчив черговий навчально-тренувальний збір в Туреччині. Тут з 12 по 23 березня харківська команда готовилася до весняної частини Чемпіонату Другої Ліги. За словами головного тренера ФК «Металіст 1925» Олександра Іванова, на процес тренування в Харкові дуже негативно вплинули погодні умови. Про це повідомили під час прес-конференції в інформаційному агентстві «Status Quo».

-Основна підготовка до сезону почалася з 15 січня. Було зроблено не те, що ми планували, а те, що ми могли собі дозволити: коли був сніг, займалися в тренувальній залі. Такі моменти наклали, я вважаю, дуже великий відбиток на підготовку, — зазначив Олександр Іванов. – Але ми дуже гарно та продуктивно попрацювали на останньому турецькому зборі, що проходив з 12 по 23 березня. Значення цього збору важко переоцінити. Я думаю, що 2/3 загальної підготовки ми компенсували цими 12-ти днями, тому що працювали в двохразовому режимі, на гарних полях.

В свою чергу, комерційний директор ФК «Металіст 1925» Антон Іванов повідомив, що зараз вже повністю сформований пул спонсорів на Другу лігу та продовжується пошук нових партнерів.

-Ми уже проводимо роботу зі спонсорами на наступний сезон. В першу чергу, ведемо переговори з поточними спонсорами про продовження контрактів та про незначне збільшення суми контрактів, — каже Антон Іванов.

Також керівництво ФК «Металіст 1925» домовилося з харківським телеканалом А/ТВК про прямі трансляції всіх матчів команди (домашніх та виїзних) у Чемпіонаті Другої ліги. Окрім того, вболівальники можуть спостерігати за поєдинками через трансляції на YouTube-каналі футбольного клубу.

Загрузка…