В Харкові презентували одразу дві виставки

фото InsiderNews

Від сьогодні в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» жителі міста зможуть побачити одразу дві експозиції харківських художниць Анни Щербакової та Ірини Бережної, що об’єднані спільною тематикою.

Автор першої виставки, Ірина Бережна за професією дизайнер інтер’єру. Вже 5 років жінка працює керівником дитячої студії творчості в смт Старий Салтів. В минулому році мисткиня стала організатором еко-виставки свого учня Олексія Стороженка, що і надихнуло її на створення серії власних робіт. Любов до природи та подорож на острів Шрі-Ланка визначили тему виставки —  «Благословенна Земля». За словами Ірини Бережної, кожна квітка та кожне дерево для людини є джерелом натхнення.

Небайдужою до теми зображення природи виявилася й авторка іншої експозиції — Анна Щербакова. Саме захоплюючись красою навколишнього середовища, дівчина почала активно наслідувати відомого російського художника-пейзажиста Івана Шишкіна та копіювати його роботи, використовуючи різноманітні техніки: акрил, акварель, масло, графіка. Найбільше художниця пишається копією роботи Бориса Щербакова «Угорський мотив», над якою пропрацювала цілий 2016 рік.

Загрузка…