В Харкові пройде фестиваль американського кіно

До серії фільмів увійшло 6 документальних стрічок та низка короткометражок. Про це розповіли під час прес-конференції в медіа-центрі «Накипіло».

фото інтернет

В Харкові з 15 по 18 березня відбудеться VIII фестиваль американського кіно «Незалежність». До програми заходу увійшли документальні фільми на гостросоціальні теми, а також історії боротьби та успіху різних людей. Серед кінокартин, які покажуть в рамках фестивалю, — «Школа 911» Тіма Уоррена, «Я штовхатиму тебе» Кріса Карчера та Террі Періша, «Ті-Рекс: її боротьба за золото» Закарі Канепарі та Дрі Купера, «У пошуках Колтрейна» Джона Шейнфельда та інші. Всього програмою фестивалю передбачено покази 6 документальних фільмів та серії короткометражних стрічок. За словами Андрія Бочарнікова, організатора фестивалю «Незалежність», показ відкриватиме кінокартина «Школа 911».

-Фільм розповідає про бригаду швидкої допомоги міста Даріена, якою управляють школярі та юнаки місцевої школи. Фільм також про те, як ці юнаки реагують на екстрені та надзвичайні ситуації, що виникають під час різних конфліктів. Таким чином, служба швидкої допомоги Даріена намагаються залучити молодь до вирішення таких екстремальних ситуацій, щоб вони могли правильно поводити себе в них, — розповідає Андрій Бочарніков. – Задача цього фільму – надихнути молодь та мотивувати дорослих створювати можливості для самореалізації юнаків, їхнього навчання та привити їм любов до роботи.

Фестиваль американського кіно «Незалежність» уже пройшов у Києві, де були презентовані документальна та художня програми. В Харкові продемонструють лише документальні фільми. При цьому, на відміну від Києва, покази в Харкові будуть безкоштовними.

Нагадаємо, що фестиваль відбудеться на базі коворкінгу «Fabrika.space» з 15 по 18 березня.

Загрузка…