В Харкові пройшов випуск лейтенантів цивільного захисту

фото інтернет

В Національному університеті цивільного захисту відбувся випуск молодих фахівців. Голова ХОДА Юлія Світлична та голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін привітали випускників із завершенням навчання. Дипломи цього року отримали 299 молодих фахівців – за спеціальностями «пожежна безпека», «екстремальна та кризова психологія», «екологія», «хімічні технології та інженерія», «цивільний захист та безпека» та унікальним напрямком «інженерне забезпечення саперних, піротехнічних та вибухових робіт».

-Майже вчора ви обрали справою свого життя рятувати, а вже завтра зможете на повну міць показати та довести, що ви гідні цієї справи, — сказала, звертаючись до випускників, Юлія Світлична. – Немає нічого більш приємного та більш відповідального, ніж рятувати життя людей. Вірю, що ви зробите все, щоб гідно пронести своє звання крізь роки. Бажаю якомога більше надзвичайно приємних подій у вашому житті!

Також керівник області подякувала викладачам і батькам молодих рятувальників за надану ними підтримку й знання, а керівництву ДСНС України – за увагу, яку служба приділяє питанням зміцнення матеріально-технічної бази та підвищенню кваліфікації спеціалістів.

Микола Чечоткін відзначив відповідальність професії, яку обрали для себе молоді фахівці.

— Ви станете на шлях високої відповідальності, шлях прийняття нестандартних управлінських рішень, від яких буде залежати і ваша доля, і життя тих людей, котрим ви будете надавати допомогу, і життя вашого особового складу, — наголосив Микола Чечоткін.

Володимир Садковий, ректор НУЦЗУ генерал-лейтенант служби цивільного захисту, привітав випускників та побажав усього найкращого в подальшій роботі.

-Висловлюю впевненість, що ви будете достойно виконувати службові обов’язки, успішно застосовувати знання, отримані в університеті. Ми пишаємося вами, впевнений, що своїми успіхами ви будете примножувати славу навчального закладу, — сказав Володимир Садковий.

Також ректор НУЦЗУ подякував керівнику області за підтримку, яку вона надає вишу та всій молоді Харківщини.

Загрузка…