В Харкові проходить благодійний Бал патріотів

Сьогодні в «Status Quo» відбулася прес-конференція, на якій організатори благодійного Балу патріотів розказали про сам захід та презентували новий соціальний проект.

В Харкові проходить благодійний Бал патріотів
фото insidernews

Основна мета благодійного Балу – зібрати кошти для допомоги дітям сімей військових, загиблих в зоні АТО. Захід складений з двох частин: перша – це концерт за участю українських музичних колективів, друга – проведення аукціону, де в якості лотів будуть представлені картини відомих українських та зарубіжних художників.

Проте, головну увагу організатори акцентували на створенні соціально-інформаційної платформи. Проект буде мати вигляд інтернет-ресурсу, який стане майданчиком для спілкування та взаємодопомоги між волонтерськими організаціями та тими людьми, які потребують певної підтримки. Технічно така платформа буде працювати за схемою «заявка-відповідь». Тобто кожен, хто має якусь потребу, після реєстрації на сайті, може залишити запит про допомогу, або про існування певної проблеми, яка потребує вирішення. В свою чергу, інша сторона, що має можливість та ресурси, може відгукнутися на таку заявку. Такий соціальний проект покликаний створити єдину систему, яка, по-перше, охопить різні напрямки діяльності волонтерів, а, по-друге, створить умови для більш ефективної комунікації між ними.

Як зазначив Олексій Курцев, президент громадської організації «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації», така ініціатива є лише «краплею в морі», та, якщо подібних проектів буде більше, то багато речей в нашому суспільстві зміниться.

Загрузка…