В Харкові відкрили меморіальну дошку воїну АТО

В Харківській гімназії №82 встановили дошку пам’яті українському військовому, майору, Сергію Лобову.

В Харкові відкрили меморіальну дошку воїну АТО
фото Insidernews

На урочистому заході були присутні учні та адміністрація школи, в якій навчався Сергій. Окрім того, слова співчуття прийшли  висловити друзі та товариші по службі військового, а також представники обласної адміністрації. Як зазначив Володимир Ігнатьєв, заступник директора Департаменту науки та освіти Харківської обласної адміністрації, виховання таких патріотів,  як Сергій Лобов — є важливою місією педагогічних колективів, і вони будуть робити все, щоб й надалі гідно виконували свою роботу.

Честь відкрити меморіальну дошку була надана заступнику голови адміністрації з соціальних та гуманітарних питань Денису Валерійовичу Дорожкіну та Олександру Бабічу, товаришу по службі Сергія Лобова.

Сергій Лобов командував 74-ю ротою окремого розвідувального батальйону. Загинув 18 червня 2016 року в Донецькій області. За особисту мужність і героїзм, виявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Сергій Лобов був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеню посмертно.

Загрузка…