«Винні в цій трагедії мають бути покарані» — Світлична

Керівник ХОГА дала коментар щодо 3-ї річниці з дня теракту в Харкові.

фото интернет

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична виказала щирі співчуття рідним загиблих Данила Дідіка, Миколи Мельничука, Ігоря Толмачова та Вадима Рибальченка, а всіх харків’ян закликала вшанувати їх пам’ять.

— Три роки тому наш регіон болісно відчув, що таке тероризм. Вибух, який стався під час мирної ходи в пам’ять про Героїв Небесної Сотні, уніс життя чотирьох земляків. Данило Дідік, Микола Мельничук, Ігор Толмачов та Вадим Рибальченко. Ми маємо пам’ятати ці імена. Маємо пам’ятати, на що ладен був піти ворог нашої держави задля досягнення своїх цілей, та ніколи не пробачити цього, — сказала голова ХОГА.

Юлія Світлична наголосила, що винні в цій трагедії мають бути покарані та дала обов’язку державного обвинувачення довести справу до логічного завершення, яким може бути лише максимально суворий вирок суду для тих, чия провина буде доведена.

— Пам’ятати всіх. Пам’ятати завжди. Упевнена, що молоде покоління харків’ян має знати про таких своїх однолітків, яким був 15-річний Данило Дідік.

Загрузка…