Вирок Януковичу очима Полтавського осередку ПП «Національний корпус»

фото інтернет

Оболонський районний суд Києва оголосив вирок екс-президенту України Віктору Януковичу. Його визнали винним у державній зраді. Рішення ухвалили 24 січня 2019 року. Своє бачення цієї ситуації прокоментував Голова Полтавського обласного осередку ПП «Національний Корпус» Анатолій Шиян:

-Він – зрадник! І він винен у тисячах смертей українців, вбитих від рук «тітушок» та «беркутів» на Майдані в Києві, на площах по інших містах України та на Донбасі! Він винен у тому, що мільйони українців залишились без даху над головою і, рятуючи своє життя і життя своїх близьких, стали вимушеними переселенцями, чи взагалі примушені були податись до інших країн у пошуках кращої долі. Проте, яка б велика провина не лежала на Януковичі, він – далеко не єдиний винуватець всіх тих бід, що на нас із вами обрушилися! У Росію разом з ним втекли десятки його поплічників, що продовжують всіма можливими засобами шкодити Україні та грати на руку Кремлю! Чи вірю я, що вони також понесуть справедливе покарання? Так! Більш того, я знаю, що це станеться! Проте лише тоді, коли ми з вами, патріоти України, прийдемо до влади і розірвемо те порочне коло суцільної кругової поруки та взаємного прикриття, яке губить Україну десятки років!

Нагадаємо, Екс-президенту призначили покарання у вигляді 13 років позбавлення волі. Суд визнав Януковича винним у державній зраді та плануванні, підготовці, розв’язуванні та веденні агресивної війни. Оскільки Віктор Янукович не був присутній під час засідання суду, екс-президента арештують тоді, коли вдасться його затримати.

Загрузка…