Харківщина покаже свої пісенні таланти

У Харкові відбулася презентація всеукраїнського пісенного конкурсу «Яскраві діти України».

Харківщина покаже свої пісенні таланти
фото Insidernews

Змагання є лише відбірним етапом на міжнародний вокальний конкурс «San-Remo Junior». Право на проведення заходу Україна має лише з цього року, оскільки тільки цього річ була викуплена франшиза у Грузії. Зараз конкурсний відбір проходить в багатьох містах України, що багаті на молодих талановитих дітей. До ініціативи приєднався й Харків.

— Родзинкою проекту є те, що ви самі представляєте свою маленьку батьківщину , кожен свій район, своє невеличке місто. Це дуже цікаво всім спостерігати всім глядачам за тим, з якою любов’ю ви говорити про свій край. І ми віримо, що саме так народжується той патріотизм, який потрібен бути у нас у всіх, — зазначила співзасновниця громадської організації  «Яскраві діти України» Рима Шаповалова.

Також в рамках презентації організатори та тренери висловили слова підтримки всі учасникам фестивалю, а також дали поради юним талантам.

Конкурс відбудеться 10 жовтня в Харківському національному театрі опери та балету. Всього для участі у пісенному заході відібрано 39 номерів. На фестивалі будуть виступати відомі українські співаки. Увійдуть до складу журі не лише відомі виконавці, а й голова областної державної адміністрації Юлія Светлична. Конкурс передбачає запрошення спеціального гостя – Олега Собчука, лідера українського гурту «Скай». Саме з ним конкурсанти будуть виконувати пісню Тараса Петриненка «Україна».

Загрузка…