Харківска міськрада залишила без опалення поліклініку

фото інтернет

Опалення в будинку по вулиці Плеханівській, 98-а ввімкнули на одну добу тільки 8 листопада. Після цього будинок відімкнули від теплопостачання на тиждень та кілька разів протягом листопада пускали тепло. Про це повідомили Depo.Харків посилаючись на мешканеця будинку Богдана.

Чоловік наголосив, що незважаючи на відсутність опалення, за жовтень йому надіслали платіжку на суму близько 600 грн.

— Зараз опалення немає. Ударили морози. Ми опалюємося двома обігрівачами. Навіть із двома обігрівачами температура у кімнаті близько 17 градусів. Уже заплатили за світло нереальну суму, — зауважив мешканець будинку.

Він додав, що витратив декілька днів, щоб додзвонитися до оператора теплових мереж, де йому повідомили – «ми робимо доділки по опаленню, дім буде підключено о 20:00 27 листопада». Але опалення досі немає.

Також Мешканець будинку зауважив, що на першому поверсі багатоповерхівки по вулиці Плеханівській, 98-а розташована Харківська міська стоматологічна поліклініка №2, в якій також немає опалення.

У прес-службі Харківської міської ради не відповіли на питання про те, чи відповідає дійсності інформація про відключення від опалення міської стоматологічної поліклініки №2, та жодним чином не прокоментували ситуацію.

Загрузка…