У Харкові благодійний забіг допоможе невиліковно хворим дітям

У Харкові благодійний забіг допоможе невиліковно хворим дітям

У Харківські області 5 000 дітей мають паліативної допомоги. Їх хвороби скорочують життя. Простіше кажучи паліативна допомога – це полегшення страждань тих, кого може врятувати лише справжнє чудо. У Харкові є два медичних заклади, що надають таку послугу. Один з них – спеціалізована дитяча лікарня №5, що має досить обмежене фінансування. Щоб полегшити життя хворих дітей у нашому місті 28 жовтня пройде благодійний забіг CHILD HELP RUN. Його організатори ГО «ЕкспертиЗАреформ» запрошують усіх небайдужих долучитися до цієї акції на Білгородському шосе.

— Зараз нам потрібно зібрати 146 000 гривень. Це ціна необхідного обладнання для лікарні №5. На сьогодні для участі у акції зареєструвалося 54 учасники. За це кожен з них заплатив по 200 гривень. Тобто в нас зараз 10 800 гривень. Цього недостатньо. Тому закликаємо приєднуватися до забігу CHILD HELP RUN всіх харків’ян, — говорить Юрій Георгієвський керівник ГО «ЕкспертиЗА реформ».

Організатори акції сподіваються, що харків’яни не залишаться байдужими до хворих дітлахів. Зареєструватися для участі у забігу можна на сайті CHILD HELP RUN. Звісно, внеском у 200 гривень ви можете не обмежуватися. На самому забігу будуть скриньки для пожертв.

Учасники будуть бігти дві дистанції на вибір – 5 та 10 км. Жодних вимог до бігунів немає – вони можуть навіть просто не поспішаючи пройти усю дистанцію. Але, три «спортсмени», що прийдуть першими свої дистанції отримують призи, а кожен із зареєстрованих бігунів – пам’ятну грамоту з подякою.

Зараз увесь світ переживає так званий «Другий біговий БУМ». Україна не виключення. Сподіваємось, що допомога хворим дітям теж стане таким трендом.

Загрузка…