Харківським «Слугам» побажали «не вмикати дурня»

фото Insidernews

Сьогодні вже вдруге за останні два тижні до харківського офісу партії «Слуга Народу» завітали українські націоналісти та ветерани АТО. Представники Правого сектору, Фрайкору, Спілки ветеранів АТО, партії Свобода віднесли звернення до керівних органів правлячої партії. В листах на ім’я Павла Сушко, вказано, що є не припустимим призначення, та лобіювання таких призначень, на важливі державні пости проросійських політиків. Крім того, у другому листі націоналісти Харківщини висловили своє обурення проти нових змог притиснути українську мову як державну збоку деяких членів партії влади.

Перелякані мирним візитом громадян до своєї «затишної оселі» представники партії «Слуга народу» викликали поліцію, та випхали на зустріч відвідувачам молоду жінку у супроводі волонтера. Так як, ні чарівна представниця партії, ні її супроводжувач, не змогли нічого ясно повідомити, то громадські діячи попросили «не вмикати дурня».

Невелика, але зовсім мирна, суперечка з  приводу того, що жоден із партійних функціонерів не в змозі поспілкуватися з громадянами, закінчилася тим, що дівчина пообіцяла донести побажання відвідувачів до Павла Сушко.

Загрузка…