Харків’ян на Новий Рік будуть охороняти у «посиленому» режимі

У прес-центрі STATUS QUO пройшла конференція про безпеку міста Харкова під час новорічних та різдвяних свят. Спікерами стали представники патрульної поліції, управлінь охорони здоров’я та пожежної безпеки.

фото insidernews

Галина Сіроштан, в.о. начальника правління охорони здоров’я ХОДА, повідомила, що заклади з надання медичної допомоги у період 3 29 грудня по 10 січня буде переведено у режим посиленої роботи. Кількість медичного персоналу не зміниться, натомість у чергуванні будуть задіяні лікарі першої та вищої категорій. Організовано пункти медичної допомоги біля місць масового святкування.

— Ми готові до виконання своїх прямих і непрямих обов’язків. Весь особовий склад знаходиться у стані цілодобової готовності,- заявив Ігор Лупадин, помічник начальника Головного управління ГСНС у Харківській області.

Представник відомства з надзвичайних ситуацій повідомив на конференції, що у період зимових свят буде задіяно більше 2000 чоловік особового складу. З 30 грудня у посилений режим ведення служби переведени відомства не тільки у Харкові, а і в області. Спеціально були проведені навчання зі спецпідрозділами по ліквідації аварійних  ситуацій у закритих приміщеннях та на вулиці.

Інспектор управління патрульної поліції міста Харків, Олександр Огризько наголосив, що аналогічно з його колегами, патрульна поліція також переведена у режим посиленої служби. Щоденно, до 10 січня, У спальні райони міста, місця масового святкування на лінії патрулювання заступатиме 400 працівників служби. Зокрема у новорічну ніч у парку Горького та на площі Свободи чергуватимуть загалом 25 піших нарядів.

Окремо представники відомств відзначили великий відсоток інцидентів через піротехнічні  вироби і побажали харків’янам обачності і гарних новорічних свят.

Загрузка…