Якщо дотримуватись правил, то і ями не страшні!

Керівництво служби доріг у Харківській області вразило своєю "логікою"

Якщо дотримуватись правил, то і ями не страшні!
фото InsiderNews

В Україні літо — не лише пора відпусток, польових робіт та спеки. Також літом ремонтують дороги. На своїй черговій прес-конференції «автодоровці» та “шляховики” похвалилися досягненнями за тиждень.

Зараз в області ведеться робота над 37 об’єктами шляхової інфраструктури. Зокрема, кладуть бетонне покриття на дорозі Мерефа-Лозова-Павлоград. Також проходять ремонтно-відновлювальні роботи в містах Валки та Нова Водолага. Інший проблемний, але важливий об’єкт — Губарівський шляхопровід. Там майже завершено відновлення мосту. Забито 26 з 28 необхідних палів.

“Шляховики” обіцяють завершити всі роботи у відповідні терміни. Вони переконані, що підрядники дотримаються взятих на себе зобов’язань.

Та, не дивлячись на такий оптимізм, роботи на слобожанських дорогах ще багато. Пересвідчитись в цьому може кожен водій, що хоч раз їздив до віддалених районів Харківської області. Як слушно зауважили під час прес-конференції із зали – «на дорогах такі ями, що в них можна залишити колесо».

— Якщо дотримуватись правил дорожнього руху — нічого не станеться. Там же їхати якось можна? Ну-то їдьте повільніше і пам’ятайте про ПДР, — порадив водіям заступник начальника служби автомобільних доріг у Харківській області, Михайло Богатир.

Насправді, за планами шляховиків, на повний ремонт доріг в області потрібно ще п’ять років. За умови, що фінансування не зменшиться.

 

 

Загрузка…