Жадан влаштував роздачу в центрі Харкова

Відомий письменник презентував нову книгу та роздавав усім бажаючим автографи в книгарні

Жадан влаштував роздачу в центрі Харкова
фото Insidernews

В одній з книгарень у центрі Харкова сьогодні справжній наплив покупців. Там відбувалася автограф-сесія українського письменника, поета, суспільного діяча та рок-музиканта, Сергія Жадана. Акцію було приурочено до виходу нової книги популярного автора — “Інтернат”. Це прозовий роман про російсько-українську війну, та людей, що опинилися несподівано для себе на лінії фронту. Книга про вибір та усвідомлення самого себе.

Серед поціновувачів творчості митця, що прийшли до книгарні, були люди різного віку. Всі просили автограф на щойно придбаній книзі, більшість фотографувалась з письменником. Сам Сергій разом з колегою-музикантом, Борисом Севастьяновим, іноді наливав собі з пляшки ігристого вина, та покірно позував під спалахами смартфонів.

— Я сюди випадково прийшов. Просто хотів глянути, а що це за книгарня нова відкрилася. Дивлюся, а тут Жадан! Я одразу придбав книгу, ще й не одну, взяв автограф, — радіє харків’янин Олексій, — мені дуже подобається як пише Жадан. У нього дуже гарна українська мова. Не дивлячись на те, що зараз досить багато хороших українських письменників, далеко не всі можуть похвалитися такою гарною українською, — зазначає він.

Цікаво, що при цьому, сам Олексій — російськомовний українець.

Автограф-сесія завершилася і письменник поїхав у своїх справах. А ми нагадаємо, що асоціювати Сергія Жадана виключно з літературними звершеннями не варто. Як ми писали раніше, “Жадан та собаки” “порвали” публіку на фестивалі “Дорога на Схід”.

 

Загрузка…