Депутата Харківської облради впіймали п’яним за кермом

фото інтернет

В ніч на 16 січня 2019 року екіпаж групи швидкого реагування Національної поліції в смт. Великий Бурлук зупинив авто депутата Харківської обласної ради від ВО «Батьківщина» Поспєлова Віктора Дмитровича. Причиною зупинення стала підозра, що водій перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Нажаль підозра справдилась. В ході спілкування з патрульними було помічено почервоніння обличчя та нечітка мова депутата. Коли народний обранець зрозумів, що стражі правопорядку зайняли принципову позицію та вимагають проведення медичного обстеження, він лайливими словами почав ображати працівників поліції. Також, шановний депутат погрожував поліцейським звільненням з лав органів внутрішніх справ. При цьому, народний обранець наголосив на тому, що коли Юлія Тимошенко виграє вибори, він не тільки звільнить їх, а ще і притягне до кримінальної відповідальності.

Оскільки пан Поспєлов відмовився проходити тест на алкоголь за допомогою драгера на місці, у супроводі працівників поліції він відправився до районної лікарні. Як розповіли власні джерела, депутат намагався уникнути освідування на вміст алкоголю, вибіг з кабінету та сховався в туалеті. Саме на вході до туалету дехто з персоналу лікарні помітив «чоловіка в сорочці, костюмі та який ледве тримався на ногах», медичні працівники не відразу зрозуміли хто перед ними. Однак, все таки через певний час вдалося встановити, що Поспєлов В.Д. керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

В результаті на шановного депутата обласної ради було складено протокол за 130 статтею КУпАП (Керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції). Процес складання протоколу зафіксовано на відео.

Орест Лютий-Правдоруб

Загрузка…