Або хтось дурний, або дисертацію пише

В Обласний Клінічній Лікарні є новини з розряду коли медики не знають чи то плакати, чи вголос реготати. Ми багато писали про начмеда лікарні. Там було все і про його моральний вигляд, і про жадобу до грошей, і навіть про стосунки з друзями та жінками.

Але про його вміння керувати медичним персоналом ми писали тільки про хамство та грубість до людей. Зараз прийшла пора написати про то як він «пише дисертацію». Останніми днями в чаті клініки від імені Руслана Врагова розповсюджується наказ для усіх лікарів. Їм тепер потрібно при кожній госпіталізації заповнювати ще одну форму яку, мабуть він сам і придумав.

У новому звіті на кожного пацієнта треба вказати відповіді на 41 питання. Серед пунктів багато таких які між собою або не пов’язані, або зовсім дурні. Наприклад, є питання про то з чим поступив пацієнт на яке треба давати відповідь Так чи Ні – «Вагінальні пологи». А потім треба вказати «претенденту на наукову ступінь» чи був пацієнт в бронежилеті. Чи може в Нього це тупа не проникаюча травма. А може в Нього це трапилось в наслідок бойових дій… Усе це лікар повинен написати на аркуші паперу, підписати та віддати наверх на узгодження.

Якщо зрозуміти, що навантаження на лікарів, м’яко кажучи, велике, що їм потрібно вести історію хвороби в електронному та паперовому вигляді, декому вести  ще амбулаторний прийом, оглядати та лікувати пацієнтів, то виникає питання а коли ще займатися Ворожими, вибачте, Враговськими дисертаціями?

Загрузка…