Експерти інституту ім. Бокаріуса працюють над доказами ворожих атак Слобожанщини

Кожного разу коли на Харківщині, або десь поряд, лунають вибухи на місце подій їдуть окрім правоохоронців експерти інституту ім. проф Бокаріуса. Для формування доказової бази потрібна допомога судових експертів. Спеціалісти лабораторій виїжджають на місце подій та надають допомогу правоохоронцям.

Цього дня на місці влучання так званих «шахідів» та ракет комплексу С-300, поряд з спеціалістами лабораторій інституту ми побачили й виконуючого обов’язки директора провідної наукової установи Тюлєнєва Сергія. Він разом зі своїми підлеглими працював над визначенням місць звідки російськи злочинці запускали свої знаряддя смерті.

Окремо треба сказати про роботу експертів. Вони за допомогою сучасного обладнання наданого європейськими колегами моделюють не тільки як це відбулося, а й сам момент вибуху. 3D модель надає можливість дуже точно відтворити вибух та його наслідки.

Жоден з ворожих злочинів не залишиться без помсти, жоден зі злочинів не залишиться без експертно обґрунтованих доказів.

Без жодних заперечень можна сказати, що завдяки спільній праці всіх представників правоохоронних органів, експертів та громадян вина росії у злочинах та тероризмі буде доказана в міжнародних судах, а злочинці понесуть покарання.

Загрузка…