Якщо це не тероризм, то…

Російськи військові вдалися до методів своїх революційних предків. Саме вони, терористи з усяких там «Народная Воля» могли разом з царем погубити ще пару десятків людей, за волю яких вони саме й боролися.

Один «московський» вояка розповідає як вони з українського макету дитини, що встановлювали біля пішохідних переходів для школярів, зробили «Васю циклопа». До цих нелюдів, в те місце яким вони звикли думати, прийшла думка зробити протитанкову мину, та встановити її біля переходу. Крім оптичного детонатора ця «іграшка» ще забезпечена сейсмічним датчиком цілі… Наблизиться до такого людина, не обов’язково воїн, і тю-тю.

Згідно усіх міжнародних законів та звичаїв війни мінування дитячих майданчиків, іграшок, шкільної атрибутики є тероризмом. Терор проти українського народу йде всюди, в небі — «шахіди» та ракети, в морі — мини, де підірвалося безліч мирних громадян, тепер ще на дитячих пішохідних переходах. Україна веде праведну боротьбу за існування, за своє майбутнє, проти держави терориста.

Загрузка…