Що може статися якщо Клюєва вернути в зад?!

Ми вже писали, що колишнього директора інституту ім. професора Бокаріуса пана О. Клюєва, звільнили з займаної посади. Як співав колись В. Висоцький «за разврат его, за пьянство, за дебош», в нашому випадку перетворилось на «грабіж та тотальну корупцію».

Лише кілька прикладів на будівництві «лабораторного корпусу», який до речі має вигляд «кривого фундаменту», дозволяють казати, що  відкати сягали 50-60 %. Десь «гуляють» не тільки гроші витрачені державою бо зна на що, десь загубилися й сотні та тисячі цвяхів, клеїв, гіпсокартону та інших матеріалів.

Зараз інститут переживає складні часи. Співробітники роблять все залежне щоб повернути довіру людей до свого майже сторічного наукового центру. Почались непомітні з першого погляду зміни, які дозволять усунути зовнішню корупцію, після яких не буде більше будовництв де зникають в повітрі мільйони державних коштів.

Але! Пан екс директор мріє повернутися, він спить та бачить як би знов дорватися до корита, де він так солодко їв та пив, та ще на малесеньку ганчірочку залишалось. Ми писали, що його «команда» проробляла плани «віяла», ми майже повірили в те що назад дороги не буде… Але таки є але. З другої спроби подано позов про поновлення пана О. Клюєва на посаді.

Чого з другої? Бо перший позов помилився і подав не за підсудністю.

Є певні люди яким було вигідно тримати ручного директора в такому поважному науковому інституті. Вони зараз усіма способами намагаються повернути все на «свої місця».

Так що буде, якщо пан Клюєв повернеться? Буде велике безладдя, експертизи знов будуть робитися роками, а багато з людей не зможуть домогтися справедливості в суді. В самому науковому середовищі знов будуть розкрадатися кошти які виділені на науку, кошти які призначені на поліпшення умов праці співробітників, а пан директор буде відпочивати за кордоном та міняти  автомобілі як «рукавички».

Проте декому слід пам’ятати, що розслідування діяльності екс директора триває і триває воно поки що за статтею Кримінального Кодексу що передбачає покарання за привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем. Ключове слово в попередньому реченні – «поки що».

Загрузка…