І знов за медицину на Харківщині

На цей раз мова піде не про обласну керівну клоаку, а трошки нижче, про те що відбувається на рівні міста Харкова. В телеграмі з’явилися інформація про те, що керівника міського відділу охорони здоров’я та його безпосередньо  керівницю (зам. мера з гуманітарних питань) збираються звільнити.

Через таку «небезпеку» пан В. Сорокалат почав «діяти». Хто кому розповів, як таке сталося, може друзі цього пана натякнули, може й він сам до цього додумався… На його посаду, якби буде призначено… барабанний дріб… Федака Богдана. Це колишній керівник обласного департаменту охорони здоров’я, колишній керівник ОКЛ, та людина яка зібрала майже всіх самих кращих лікарів під однім дахом. Це саме та людина яку тільки ледар не поливав багнюкою за його досить «цікаві» методи керування, заздрість до його успіхів, та присутні промахи та помилки.

Але… Мабуть таки пан В. Сорокалат дуже налякався і дуже схоже, що саме він замовляє в анонімних телеграм каналах бруд на Б. Федака. При цьому він не тільки пересмикує факти, наприклад, про те що Федак тричі не пройшов конкурс на посаду ректора ХМАПО. Це дуже легко з’ясувати якщо знати, що конкурсу не було! Були вибори ректора, на яких Б. Федаку не вистачило лише «пару» відсотків голосів для перемоги. А про тричі й зовсім говорити не треба.

Саме головне в тому, що Б. Федак залишив в Харкові та області дуже помітний слід на теренах медичної галузі. Зараз ця неоднозначна людина знаходиться на пенсії, живе на Закарпатті й не збирається повертатися до керівної роботи. Дуже бояться наші «керівники» що він повернеться й наведе лад, враховуючи свої помилки на попередній роботі.

Загрузка…