Візіт Андрія Білецького до Харкова 5 серпня

У Харкові 5 серпня відбудеться зустріч з Народним депутатом Андрієм Білецьким.

Білецький Андрій
фото: nationalcorps.org

Андрій Білецький – це одна з найяскравіших постатей української постамйданної політики. Для когось він суперечливий і аж надто радикальний, а для когось це втілення майбутнього сильної та справедливої України, певний ідеал молодого державного діяча нової формації.

Говорити про Андрія Білецького не можливо без згадки про російсько-українську війну та полк «Азов», що активно брав та активно участь у захисті української державності на сході країни.

Зараз народний депутат Білецький, у травні 2014 року ще просто лідер проукраїнських активістів Харкова, став одним із засновників цього ефективного бойового підрозділу. До нього увійшли переважно мешканці Східної України. Добровольчий батальйон «Азов» одразу зазнав слави, як один з найефективніших та найнепримиренніших підрозділів війни. Створений 5-го травня «Азов» вже 13-го червня взяв провідну участь у звільнені Маріуполя від проросійських сепаратистів. Потім підрозділ брав участь в обороні цього великого міста та звільнив ряд прилеглих населених пунктів. З часом добровольчий батальйон перетворився на полк особливого призначення, зі своєю сучасною тренувальною базою та вмотивованим складом.

З часом було створено громадську організацію «Цивільний корпус «Азов» до якої увійшло чимало ветеранів АТО та бійців «Азову». Потім на її фундаменті було створено перспективну політичну партію «Національний корпус», лідером якої і став Андрій Білецький.

Ця політична сила відверто декларує націоналістичну ідеологію, не лише словом, а й ділом відстоює незалежність Української держави та є, що природно, у «контрі» до проросійських сил в Україні та діючої влади.

Андрій Білецький — харків’янин, що закінчив з відзнакою за фахом історика Університет ім. Каразіна, ще будучи студентом приймав активну участь у націоналістичному русі, а 2006-го року у Харокові створив організацію «Патріот України». Її діяльність перегукується із деякими аспектами діяльності «Цивільного корпусу «Азов»: боротьба із антиукраїнськими елементами, незаконною еміграцією та наркоторгівлею. Подібна діяльність суперечила політиці влади часів Януковича.

У 2011 році на лідера «Патріотів» було скоєно замах – Андрій Білецький отримав дві кулі, але на щастя залишився живий. І того ж року його було запроторено до СІЗО за сфабрикованої кримінальної справи.

За короткий час провідник «Національного корпусу» зазнав слави непремеренного борця з «руським миром» та свавіллям влади. Він Народний депутат України Верховної ради восьмого скликання, засновник полку «Азов» та партії «Національний корпус», українець та харків’янин. Приходьте на зустріч з депутатом Андрієм Білецьким 5 серпня до Radmir Expohall о 18:00. Буде цікаво!

Загрузка…