Андрій Шевченко та Юлія Світлична зустрілись з вболівальниками та юними футболістами

фото інтернет

Головний тренер збірної України з футболу та керівник Харківської області перед проведенням відкритого тренування збірної України в Харкові на стадіоні «Металліст» зустрілись з дітьми-сиротами, вихованцями закладів освіти інтернатного типу,  а також юними футболістами, що тренуються в ДЮСШ області. Вони передали дітям м’ячі та взяли участь у спільній фотосесії.

-Мені приємно, що всі ми маємо можливість побувати на одному з найкращих стадіонів України, а також те, що цей стадіон приносить удачу футболістам, які на ньому грають, — сказала Юлія Світлична. — І мені приємно говорити, що збірна України, яка провела два матчі тут, провела їх успішно. Це означає, що футбол в Харкові розвивається та буде розвиватися. Це означає, що футболу в Харкові щастить. Кожна маленька зірочка може засяяти на арені спорту. Усе необхідне для цього буде.

Андрій Шевченко відзначив, що при проведенні матчів та тренувань у регіонах країни він та гравці збірної України завжди намагаються відвідати якомога більше дитячих спортивних закладів, спортмайданчиків тощо.

— Дуже важливо підтримувати нашу молодь. Дуже приємно бачити підтримку спорту з боку держави: будівництво спортивних майданчиків, підтримка дітей, які цього потребують. У цьому я бачу велике майбутнє. Важливо, щоб наші діти радували нас і були щасливі, — сказав головний тренер національної збірної.

Голова ХОГА також наголосила, що зараз кожному районі області створюються спортивні майданчики, щоб діти могли грати в футбол, розвиватися та займатися спортом, ремонтуються спортивні школи та оновлюється обладнання в них. Та відзначила, що присутність на зустрічі Андрія Шевченка має надихнути юних спортсменів та ще раз продемонструвати їм, що кожна мрія може здійснитися, якщо працюєш та віриш у свої сили.

Загрузка…