Бібліотека стане більш доступною

Мова йде про бібліотеку Національного Наукового Центру «Інститут судових експертиз ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса».

У 2022 році, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України, Інститут права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України було приєднано до ННЦ «ІСЕ ім. Засл. проф. М. С. Бокаріуса», та на базі Київського відділення Центру створено відділ післядипломної освіти. А зараз новітня електронна бібліотека утворюється саме у Київському відділенні ННЦ ІСЕ, на базі якого успішно проходить навчання судових експертів, нотаріусів, арбітражних керуючих, адвокатів…

Основною метою прийнятого керівництвом інституту рішення щодо створення єдиної сучасної електронної  бібліотеки Міністерства юстиції України в галузі судової експертизи — провести сканування всіх  наукових видань, створивши репозиторій та сучасну електронну бібліотеку спеціальної літератури. Потрібно сказати, що бібліотека ННЦ ІСЕ є унікальною за тими виданнями з питань права, судової експертизи та криміналістики, без використання яких навіть важко уявити собі підготовку судових експертів та наукових кадрів вищої кваліфікації у галузі судово-експертної діяльності та права.

Завдяки новому, розумному підходу до формування оновленого фонду, науковий центр наддасть свіжий подих науковій бібліотеці – для цього розроблено план дій та заходів для цифровізації видань, створення спеціальної електронної бази – репозиторію для більш зручного та швидкого використання бібліотеки під час навчання, підвищення кваліфікації  та проведення судових експертиз.

Загрузка…