Депутати облради висловили подяку Юлії Світличній

1 березня відбулася чергова сесія облради.

фото інтернет

В ході чергової сесії облради, депутати висловили подяку голові ХОГА за постійну підтримку районів та за роботу по програмі соціально-економічного розвитку.

Під час обговорення звіту про виконання в 2017 році Програми економічного і соціального розвитку області, депутат облради Ольга Львова звернулась до голови ХОГА.

-Користуючись нагодою, хочу від усієї Богодухівщини подякувати вам, Юліє Олександрівно, за постійну підтримку нашого району. 13 млн грн субвенції було отримано торік нашим районом з обласного бюджету. Це нові дахи на школах, це газопостачання, це нові системи опалення, понад 1 млн грн отримали на підтримку міні-проектів. Рік тому під вагою снігу був зруйнований дах двоповерхової житлової будівлі в селищі Горького. Це відбулось о 5-й ранку, завдяки блискавичній реакції Юлії Світличної вже о 7:00 на місце прибув Євгеній Шахненко, який миттєво організував роботи, було зроблено новий дах, будівлю капітально відремонтовано, — зазначила Ольга Львова.

Також депутат від Золочівщини Євгеній Шатохін, сказав, що, оскільки він є жителем Дергачівського району, то хоче від себе особисто та від жителів Дергачівського району висловити слова подяки Юлії Світличній за роботу по програмі соціально-економічного розвитку за 2017 рік.

-Ми бачимо, які позитивні зрушення відбуваються в Дергачівському районі. Це капітальний ремонт поліклініки, капітальний ремонт пологового відділення, капітальний ремонт хірургічного відділення, побудова спортивного майданчика з твердим покриттям. Нарешті відновили роботу, яку не проводили 25 років, – це ремонт дороги Козача Лопань – Дергачі. Жодного селища та села немає в Дергачівському районі, де б не проводилися роботи. Сподіваємося, що в 2018 році буде така ж плідна співпраця, — наголосив депутат Євгеній Шатохін.

Володимир Рожанський, депутат від Харківського району, відмітив, що проведена титанічна робота, подудована школа в Пісочині, яка не має аналогів в Україні та в січні цього року здано експлуатацію новий ФОК.

Загрузка…