Світлична: «На ремонт дороги Харків — Зміїв — Горохуватка закладено 51 млн грн»

У ході пленарного засідання XV сесії облради VII скликання голова ХОДА повідомила про те, що у 2018 році на дорозі Харків - Зміїв - Горохуватка проведуть поточний ремонт.

фото інтернет

Керівник ХОДА Юлія Світлична, під час засідання сесії облради наголосила, що позиція керівництва області щодо ремонту доріг є принциповою – роботи проводитимуться максимально активно, у 2017 році з усіх джерел фінансування на ремонти доріг області було спрямовано близько 1,5 млрд грн та це надоло змогу зосередитися на найбільш важких ділянках.

-Так, на поточний ремонт дороги Харків — Зміїв — Горохуватка вже закладено 51 млн грн (на 20 млн більше, ніж у 2017 році). Ми будемо вносити пропозицію до Міністерства фінансів України та «Укравтодору» щодо включення цієї дороги до переліку об’єктів капітального ремонту на 2019 рік, — відзначила керівник області.

Також Юлія Світлична підкреслила, що цього року буде проводитися ремонт дороги Харків — Охтирка та ділянки дороги на Куп’янськ та буде вирішуватись питання щодо дороги Харків — Зміїв — Горохуватка, яка не ремонтувалась 30 років.

Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець, на дорозі Харків — Зміїв — Горохуватка в першу чергу відремонтують ділянки в районі Безлюдівки, Васищевого, Темнівки.

-До снігопаду ми робили ямковий ремонт дороги литим асфальтобетоном. Він може витримувати мінусові температури, — запевнив Євген Зражевець.

Загрузка…