К. Гладков: «Молодь — рушій змін»

Сєвєродонецький Нацкорпус звітував перед активістами та прихильниками за проведену роботу у 2018 році. Розказав про створені соціальні проекти, юридичну допомогу людям та політичні досягнення. Насамперед, у штабі осередку зробили акцент на молодості партії та її амбіціях на майбутніх парламентський та місцевих виборах

— Ми часто чуємо від українців, що, мовляв, в країні нічого не змінюється, гривня падає, ціни ростуть і так далі. Звичайно, ці люди праві — в країні дійсно катастрофа з усіх видимих перспектив. Але фундаментальна біда не в цих виправимих проблемах матеріального плану, а в ментальності цих людей. Вони не вірять у те, що зміни можливі — адже їхній досвід застою та повільної корозії в Україні вбив надію на краще. Саме в цих умовах, коли влада нічого не хоче змінювати, а люди морально не мають сил на це впливати, на арену прогресу виходить молодь. Адже молодь — це люди, до яких не дісталась апатія, це люди, які люблять свою Державу і Націю, люди, які мають моральні ресурси та енергію створювати Нову Україну, — розповів керівник інформаційного відділу Луганського Нацкорпусу Гладков Кирило. — Як часто ви чуєте, що в політиці фактично не з’являються нові обличчя? Питання риторичне. А все тому, що політикум та олігархат всією своєю вагою намагаються не допустити молодь до важелів влади. Адже вони знають, що тоді прийдуть зміни — а у них заберуть можливість нас грабувати, грабувати Україну. Проте, зміна поколінь — аксіома світобудови, тож наше Нове Покоління Нової України гарантовано знищить злочинний, антиукраїнський режим.

Також в рамках заходу відбувся перегляд фільму та живе спілкування з гостями заходу, журналістами та прихильниками партійного осередку.

Загрузка…