Легендарна спортивна школа буде повністю відремонтована – голова ХОДА

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична відвідала КДЮСШ «ХТЗ». Вона поспілкувалася з юними спортсменами та їх тренерами, обговорила робочі питання з керівництвом школи та ознайомилася з ходом ремонтних робіт в установі.

За останні три роки на ремонт і реконструкцію КДЮСШ «ХТЗ» за останні три роки з обласного бюджету направили близько 20,5 млн грн. Цим коштом у будівлях, де ремонт не проводили більше 30 років, провели комплекс робіт. Капремонти вже завершили в двох залах боксу, залах важкої атлетики та настільного тенісу, до ладу привели адміністративний корпус будівлі. Зараз реконструкція триває в легкоатлетичному манежі. У 2018-му році нове обладнання отримають секції вільної боротьби, важкої атлетики, сучасного п’ятиборства, тхеквондо ВТФ, кікбоксингу, фехтування, художньої гімнастики, кульової стрільби, футболу, легкої атлетики та регбі.

-Легендарна спортивна школа буде повністю відремонтована, а спортсмени забезпечені необхідним сучасним інвентарем! Багато років спортивний заклад не мав підтримки від держави, приміщення знаходилися в жахливому стані. Але, минулого року ми прийняли рішення – відновити. Повністю і капітально. Розраховуємо на спортивну та здорову молодь! І звичайно — на перемоги, — зазначила Юлія Світлична на своїй сторінці у Facebook.

Зміни на на краще, які сталися в школі, відзначив один з її вихованців — відомий український боксер-професіонал, чемпіон США за версією NABF в напівважкій вазі Олександр Гвоздик, який також став гостем спортивного свята в ДЮСШ.

-Ці місця мені добре знайомі. Перший раз я прийшов у зал 20 років тому й починав свій шлях саме з цих залів. І зараз, приїхавши сюди, я бачу, що наш спорт і «ХТЗ» не тільки живе, а й розвивається. Адже спорт і фізкультура — це невід’ємна частина життя будь-якої людини, — сказав Олександр Гвоздик.

Також, він подякував Юлії Світличній за те, що вона знаходить час підтримувати саме спортивну сферу.

https://www.facebook.com/100002235311576/posts/1706802816070879/

 

Загрузка…