Світлична: «Щоб давати світу нових спортивних зірок, потрібні хороші умови для розкриття потенціалу»

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична відвідала Індустріальний район з робочою поїздкою та завітала в КДЮСШ «ХТЗ». Вона поспілкувалася з юними спортсменами та їх тренерами та обговорила робочі питання з керівництвом школи.

Керівник області привітала гостей і учасників спортивно-масового заходу «Свято спорту та здоров’я», що відбулося в спортшколі.

— Щоб давати світу нових спортивних зірок, потрібні кілька складових. Перша — це сама праця та бажання спортсменів. Звичайно, підтримка родичів і батьків. Однозначно, впевненість і наполегливість тренера. І, безумовно, хороші умови для того, щоб весь цей потенціал розкрити. Для того, щоб створити такі умови, ми робимо все можливе. У Харківській області розвиваємо та ремонтуємо інфраструктуру. У кожному районі з’являться футбольні майданчики зі штучним покриттям, — зазначила Юлія Світлична. — Ми ремонтуємо спортивні школи та будуємо нові фізкультурно-спортивні комплекси, ремонтуємо басейни й будемо будувати нові. Закуповуємо обладнання та будуємо спортивні майданчики в опорних школах.

Також в спортивній школі «ХТЗ» організували для харків’ян свято здоров’я та спорту. Спеціальними гостями були Олександр Гвоздик та Злата Огнєвич.

https://www.facebook.com/mirabelllla/posts/894244144092868

Загрузка…