Людяність, повага? Це не про ментів

Харків, шосте січня, опівдні, повітряна тривога, сервісний центр МВС…

Щоб зробити трошки пояснень треба вказати, що на мороз виганяють швидко та безкомпромісно всіх відвідувачів. Навіть вимикають термінали самообслуговування, щоб там люди не затримувалися.

  • Покиньте приміщення, повітряна тривога, прослідуйте до найближчого укриття!!!

  • Де воно тут найближче?

  • Ліворуч! Виходьте, виходьте…

Шо там ліворуч, де там ліворуч ніхто з працівників ні поліції, ні сервісного центру  не пояснив. Двері заперли, самі колишні гаїшники героїчно залишилися на своїх місцях, бо якщо лусне по будівлі нікого буде відкапувати.

Та чортяки з ними з цими добродіями. Для більшої частини відвідувачів центру почався квест що робити та де притулити дупу поки триває повітряна тривога. Дехто пішов до вагончиків пити каву, дехто залишився чатувати двері до сервісного центру, бо не дай боже пропустити свою чергу. Деякі найбільш розумні посідали до своїх авто та почали гріти салон машини.

А ще кілька осіб влаштували такий собі квест – «знайди бомбосховище». Ліворуч, якщо дивиться на сам центр знаходиться недобудоване приміщення хто зна чого. Ліворуч якщо дивиться на вихід з центру величезний бетонний паркан та зачинені ворота на сервісний двір. Ніяких покажчиків куди бігти людям, ніяких «героїчних» працівників поліції в шоломах та бронежилетах, які б вказали де це зачароване місце, не було…

Все для людини, все для громадянина…

Загрузка…