Навіщо нищити ХМАПО?!

Вже в котрий раз ми повертаємось до теми «злиття» ХМАПО та ХНМУ. Якби два ВНЗ, якби одного напрямку, якби один з них не треба… Але ключове слово – якби!

В першу чергу, це два різних навчальних заклади, які доповнюють одне одного, які мають «продовження». В ХНМУ навчають учорашніх школярів, роблять з дитини лікаря. В ХМАПО навпаки, беруть вже підготовленого лікаря та роблять з нього класного спеціаліста, не просто підвищують кваліфікацію, а ще дають змогу поєднати різні напрями медицини, доповнити свої знання не з нуля, а з великої одиниці.

Хтось не дуже обдарований сірою речовиною з Кабінету Міністрів України вирішив скоротити медичну галузь. Перше, що прийшло цьому йолопу в голову – потрібно зменшити рівень підготовки лікарів… Потім знайшлись професора з ХНМУ, які вирішили не тільки підіграти йолопу, а ще й зацікавити його грошима, бо вони мали получити додаткові можливості набивати власну кишеню.

Про все це ми вже писали, навіть оприлюднили суми грошей, які були передані до київського йолопа. Після кількох судових рішень про неможливість, не правомірність приєднання ХМАПО до ХНМУ, зацікавлені особи продовжують не виконувати рішення суду. Зараз в апеляційному суді знов намагаються спростовувати заборону на приєднання.

Під час такого миття, або катання, керівний склад ХНМУ вже проводить дії які можна було б розцінити як корупційний злочин. Але… Знов таки але. У правоохоронців не вистачає часу для того щоб захистити інтереси держави, українського народу від посягань йолопів та їх посіпак.

Єдина надія на судів та їх розумне, справедливе рішення, та вміння чесних юристів домогтися виконання ухвал та рішень суду.

Все ще залишається питання навіщо нищити ХМАПО?! Є тільки одна мета у тих хто це робить – власна вигода!

Загрузка…