«Металіст 1925» відвідав військовий шпиталь у Харкові

фото інтернет

Представники «Металіста 1925» відправилася до військово-медичного клінічного центру північного регіону, аби привітати бійців ЗСУ з Днем захисника України. До шпиталю приїхала досить велика частина клубу, який завжди підтримував бійців, які на передовій захищають Україну від ворога. Це один із засновників клубу Андрій Парнюк, комерційний директор Антон Іванов, керівник прес-служби Олександр Белицький, члени «Клубу вболівальників» і квінтет футболістів: Олександр Жданов, Вадим Жук, Іван Калюжний, Єгор Коваленко та Дмитро Поспєлов.

«Клуб уболівальників» виділив грошову допомогу військовому шпиталю — більше 25 000 гривень. На ці кошти придбали телевізори, wi-fi-роутери та приставки Т2, які відтепер будуть знаходитися у палатах, де лікуються військовослужбовці. Також бійці отримали з рук футболістів і вболівальників клубні сувеніри — теплі шапки та шарфи.  Ті ж, хто наразі проходить реабілітацію, зможуть вже завтра відвідати стадіон «Металіст» та підтримати нашу команду у черговому матчі Першої ліги.

Представники клубу привітали всіх бійців з їх святом та побажали всім тим українським воїнам, які зараз перебувають на лікуванні у медичних закладах України, скорішого одужання та повернення до своїх родин.

Загрузка…