НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС ПРОТИ СВАВІЛЛЯ ПОЛІЦІЇ

НАЦІОНАЛЬНИЙ КОРПУС ПРОТИ СВАВІЛЛЯ ПОЛІЦІЇ
фото соц.сети

Сьогодні біля будівлі відділу внутрішньої безпеки відбувся мітинг проти свавілля поліції, організатором якої став Національний корпус Суми.
Активісти вимагали: прозорості та об‘єктивності слідчих дій, оприлюднення відеоматеріалів з реєстратора патрульної машини, покарання винних у ДТП.

— Ми не може стояти осторонь поки таке відбувається на вулицях нашого міста, саме тому сьогодні ми тут. — зазначив Начальник штабу Національного корпусу Суми Олексій Єгоров. Начальник внутрішньої безпеки Олександр Славгородський почав покривати поліцію та не гаючи часу вони відразу ж опублікували «офіційну версію» події за якою винний водій іномарки.

Активісти вимагали, щоб саме Славгородський вийшов відповісти на питання які цікавлять людей, проте з якихось причин він так і не з’явився, а в саме відділення потрапити було не можливо. На місце приїхав начальник поліції області Микола Лушпієнко. Після довгої розмови з журналістами та активістами начальник поліції області запевнив, що слідство ведеться максимально прозоро, а винні будуть покарані. Також начальник поліції повідомив, що поліцейського, який збив двох дівчат 21-го серпня, вже затримали та буде звільнено.
Національний корпус Суми й надалі буде спостерігати за ходом цієї справи.

Нагадаємо, декілька днів тому на перехресті Петропалівської та Перекопської зіткнулася поліцейська автівка та іномарка. В результаті ДТП декілька чоловік до сьогодні знаходяться у важкому стані та потребують допомоги. 21 серпня, поліцейський збив на пішохідному переході двох сумчанок, одна з яких з отримала струс мозку, рвану рану руки і перелом третього ступеня ноги зі зміщенням і розривом зв’язок.

Загрузка…