Національний Корпус та жителі Сум судяться за справедливі тарифи

Національний Корпус та жителі Сум судяться за справедливі тарифи

Учора відбулося засідання у Зарічному суді за позовом до ТОВ «Сумитепленерго» від Національного Корпусу та місцевих мешканців.

Під час засідання суддя запросив документи у представника ТОВ «Сумитепленерго» , що необхідні для експертизи по роботі підприємства, яке порушує низку чинного законодавства та протягом багатьох років вводить в оману мешканців міста Суми.

Протягом засідання представник підприємства постійно говорила про відсутність документації за необхідні роки.

Також «Сумитепленерго» надає оборотні, оборотні-сальдові відомості та рахунки, що не є первинними бухгалтерськими документами і не можуть підтвердити правильність на рахувань за послуги з централізованого опалення.

— ТОВ «Сумитепленерго» спеціально не надає необхідних документів, оскільки знають, що результати експертної комісії будуть не на їх користь, тому замулюють очі та відтягують процес, — зазначає Начальник штабу Національного корпусу Олексій Єгоров.

Нагадуємо, на думку багатьох експертів, керівництво підприємства ТОВ «Сумитеплоенерго» порушує низку чинного законодавства та протягом багатьох років вводить в оману мешканців міста Суми позиціонуючи себе надавачами послуг з централізованого опалення. Проте така послуга надається споживачам балансоутримувачем, якими є ОСББ, КП «Сумитеплоенергоцентраль» та іншими організаціями. А пересічний сумчанин вимушений двічі оплачувати послугу: ТОВ «Сумитеплоенерго» за міфічну послугу і своєму балансоутримувачу.

Загрузка…