Немишлянський суд Харкова продовжив дослідження доказів у справі

Рутинна процедура дослідження доказів у справі про терористичний акт 22 лютого 2015 року, який розглядає Немишлянський суд м.Харкова, продовжується

фото инсайдерньюс

Cьогодні, 17 травня 2017 р., Немишлянський суд продовжив слухання справи з дослідження відеодоказів 2-го тому справи.

Як відомо, суд розглядає справу про терористичний акт, який був здійснений 22 лютого 2015 року, та в результаті якого від міни російського виробництва чотири людини отримали смертельні поранення, а одинадцять – поранення різного ступеня тяжкості.

На цей раз, і на диво, в судове засідання з’явились всі захисники обвинувачених, прокурор, потерпілі та їх представник. З’явились також і представники громадськості, яким не байдужа ця справа.

Як вже повелось, прибув і представник місії ООН, спеціаліст з прав людини.

Власне, судове засідання в цей день тільки й встигло, що проглянути один тригодинний з перервами відеозапис з камери спостереження гаражного кооперативу, який не є доказом вини чи доказом, що міг би спростувати обвинувачення.

Також, підсудні заявляли клопотання про призначення експертизи щодо визначення марки автомобіля, з якого, за версією обвинувачення, було закладено вибуховий пристрій. Але, суд на даному етапі дослідження доказів відмовив у клопотанні, проте пояснив, що дане клопотання може бути заявлене повторно.

От тільки чомусь представник ООН основну увагу приділяє обвинуваченим і зовсім не звертає увагу на тих потерпілих, які втратили свої рідних.

Наступне судове засідання призначено на 24 травня 2017 року.

Загрузка…