О. Єгоров: Кінцева влада в країні — це народ!

О. Єгоров: Кінцева влада в країні - це народ!
фото Insidenews

Олексій яку  посаду ви займаєте, коли очолили штаб та чим займалися до Національного корпусу?

— Я займаю посаду Начальника штабу Сумського обласного осередку Національного корпусу. Очолив штаб після офіційної презентації  осередку, а саме в травні 2018 року. До цього активно займався громадською діяльністю, волонтерством,  був активістом громадської організації. Активно відстоював права сумчан, боролися з перевізниками, тарифами.  Також неодноразово допомагали бійцям в зоні АТО, передавали одяг, їжу.

Які завдання ставить перед собою Національний корпус у Сумах?

— Головним завданням для нас являється — досягти гідного рівня життя для нашого міста, адже на сьогоднішній день у кожній з сфер є безліч проблем починаючи від ЖКГ та закінчуючи корупцією, яка процвітає у нашому місті. Сьогодні Суми займає третю з кінця позицію в яку хочуть заходити інвестори, проте  ми хочемо змінити ситуацію та життя сумчан на краще.

Які проекти НК зараз працюють у Сумах, які досягнення ви вже маєте, та які мали труднощі?

— У нас працює відомий на всю Україну проект: Спортивний корпус, головною метою якого є розвиток спорту в цілому. За короткий час його існування ми показали досить високий результат. Ми провели масштабні  змагання з фрі-файту, з шахів, орієнтування,відкрили спортивну залу. Також долучилися до всеукраїнської кампанії  «Пам’ять нації»  для вшанування загиблих героїв російсько-української війни. Вже встановлено 4 пам’ятних  хреста в рамках акції, а саме у Сумах, Конотопі, Ромнах, Лебедині. Будемо намагатися розширити кампанію по всій області. Головні труднощі, що стають на нашому шляху — це байдужість місцевих жителів, повна апатія до будь-яких змін. Люди починають, щось робити тільки коли конкретно їх торкається якась біда. Взяти навіть маршрутки, підняття тарифів. Людей влаштовує їздити на роздовбаному транспорті в якому відпадають колеса та протікає дах. Чому не вийти протестувати проти цього?  Вони не розуміють, що кінцева влада в країні це народ.

З  якими проблемами звертаються мешканці Сум до Національного корпусу?

— Часто звертаються через свавілля поліції, незаконне вирубування лісів, незаконні забудови, хуліганство. З тими проблемами які не можуть вирішити самостійно, а влада не реагує. Звертаються також за допомогою з приводу тарифів на комунальні послуги.

Проблема з тарифами дуже актуальна для нашого міста. Незаконне підвищення цін на маршрутки, та міжміські перевезення, опалення. Ми вже боролися з цим та мали успіх.

Нещодавно до нас звернулося декілька домових комітетів ОСББ з приводу незаконного нарахування за опалення: невірно нараховані кошти за послуги, необгрунтовані тарифи, начислення в літку за опалення підвалів і т.д.  Ми відреагували на звернення сумчан, розпочали дослідження цього питання та вже  віддали матеріли на експертизу. Зараз чекаємо на результати та будемо працювати над цією справою.

Які плани на майбутнє — які цілі та завдання ставить перед собою НК у Сумах?

— В цьому місяці ми проводимо вже обласні змагання з шашок, та плануємо вийти на всеукраїнський рівень, окрім цього маємо на меті провести масштабні змагання з боксу та плавання. Продовжуємо працювати над кампанією «Пам’ять нації»  та зовсім скоро встановимо ще два хреста по області. Найближчим часом ми плануємо відкрити проект «Міцна родина» — проведення свят для родин та дітей, акцентування уваги на сімейні цінності, крім цього  проект  національно-патріотичного виховання на базі Грунівської Січі, що являє собою справжнє козацьке містечко, з усіма його традиціями та побутом. Також відкриємо приймальню народного депутата та лідера Національного корпусу Андрія Білецького.

Загрузка…