Правоохоронці випадково виявили людей, яких насильно утримували

Під час розслідування кримінального провадження іншого злочину, Харківська місцева прокуратура спільно з поліцією виявили близько 30 людей, яких насильно утримували, нібито з метою лікування від наркотичної залежності.

фото інтернет

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області. За інформаціею керівника місцевої прокуратури Руслана Скуратовича, встановлено, що чоловіків та жінок віком від 25 до 45 років привозили до одного з приватних будинків Немишлянського району м. Харкова.

За показами свідків, жертв хапали просто на вулиці та доставляли до будинку. Там у них відбирали телефони, документи та особисті речі. Вихід з приміщення постійно був під замком, а на вікнах всюди були грати. До того ж до них була приставлена охорона. Деякі з невільників заявляють, що не бачили вулиці більше року. Також, у будинку вилучено медпрепарати, які, за словами цих людей, їх насильно змушували приймати. Вміст препаратів встановлюється.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі, викрадення двох і більше осіб).

Загрузка…