Світлична: «Будемо братися до реконструкції і ремонту тих об’єктів, на які розраховують люди»

фото інтернет

На пленарному засіданні 7 червня депутати обласної ради обговорили ряд важливих питань. Були підтримані деякі ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної. Одна з них сточується ремонту обласної лікарні для чорнобильців, на було виділено 10 млн грн. Керівник області наголосила, що буде  особисто контролювати хід ремонтних робіт та долучила до цього питання органи прокуратури щодо контролю над якісним використанням коштів.

Також виділено додаткові кошти для надання матеріальної допомоги жителям області.

-Кількість звернень від жителів регіону на адресу обласної державної адміністрації дійсно збільшилася. Ми не можемо стояти осторонь цих проблем. Ми додатково виділяємо фінансування, цього року збільшуємо його до 45 млн грн. Для того, щоб оперативно надавати допомогу там, де вона дійсно необхідна, — сказала Юлія Світлична.

Ще одне питання, яке підтримали депутати стосується виділення коштів на ремонт колектора в Лозовій. До кінця року проблема, яка тягнулася десятиліттями, буде вирішена.

-Будемо братися до реконструкції і ремонту саме тих об’єктів, на які розраховують люди, і які ми обіцяли. Тому що обов’язок влади — не словом, а ділом показувати результат, — зазначила Юлія Світлична.

Також керівник області наголосила на важливості прийнятих у ході сесії програм. Зокрема до програми збереження архітектурної спадщини, яка надасть можливість залучати допомогу міжнародних організацій, інвесторів, і програма безпеки дорожнього руху.

Загрузка…