Світлична допомагає відроджувати промисловість Харківщини

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична разом з президентом групи DCH Олександром Ярославським відвідала Харківський тракторний завод. Керівник області ознайомилася з роботою підприємства, поспілкувалася з його колективом та провела на заводі виїзний прийом громадян.

— Розвиток промисловості — це база регіональної економіки. І від її зростання залежить розвиток регіону в цілому. Працюємо з кожним підприємством області, і кожне має нашу підтримку і наш контроль – як у виробничих питаннях, так і в соціальних. Бачимо перспективи і робимо все, щоб підприємства Харківщини були завантажені, — підкреслила голова ХОДА. — Будемо підтримувати підприємство і робити від нас залежне, щоб воно мало перспективу, а люди були впевнені в тому, що отримуватимуть заробітну плату. Промисловість – це наше впевнене майбутнє. Тому відстоюватимемо інтереси нашої промисловості на національному рівні.

З 2017 року ХТЗ постійно завантажене виробництвом, а за три останні роки виробництва у машинобудуванні області зросло та складає 13% у загальному обсязі машинобудування України. Трактори покупають як вітчизняні сільгоспвиробники (яким держава компенсує 25% вартості техніки), так і закордонні.

Також Світлична провела виїзний прийом громадян, на якому робітники ХТЗ зверталися за допомогою у вирішенні проблем соціально-побутового характеру, питань зі сфер ЖКГ, розвитку інфраструктури тощо. Значна частина звернень стосувалася надання матеріальної допомоги на лікування.

https://www.facebook.com/svit.yuliya/posts/1924788437605648?notif_id=1542193490897884&notif_t=notify_me&ref=notif

Загрузка…