Світлична: “На Харківщині посилять заходи безпеки під час святкових днів”

Глава ХОДА прийняла участь у спільній розширеній нараді ХОДА та прокуратури Харківської області, яка відбулась 25 квітня. Також в заході прийняли участь представники правоохоронних органів регіону,СБУ та ДСНС.

-Сьогодні ми зібралися для координації дій щодо забезпечення безпеки та громадського порядку на території Харківської області під час святкових днів, — відзначила Юлія Світлична. — 1, 8, 9 травня та інші свята мають проходити безпечно. Свята – для людей, а для всіх керівників, правоохоронців і державних службовців — щоденна праця. Адже саме від вашої відповідальності, скоординованості та взаєморозуміння залежить, наскільки комфортно, безпечно та спокійно пройдуть ці свята на території області. Хочу попередити кожного про особисту відповідальність у цьому питанні.

Під час наради начальник ГУ ДСНС України в Харківській області Олександр Волобуєв доповів про результати перевірок, які провели на об’єктах з масовим перебуванням людей (у тому числі торговельно-розважальних центрах та ринках регіону), а також про перевірки, які стартували в дитячих оздоровчих таборах. Кевірник області зазначила, що необхідно приділити підвищену увагу питанню безпеки дітей у таборах.

Також Юлія Світлична акцентувала увагу на законності роботи АЗС у місті та області та наголосила, що ніяких небезпечних об’єктів не може бути на теріторії області та дала вказівку ДСНС провести інвентаризацію подібних об’єктів, а прокуратурі та Службі безпеки — предметно розібратися в питанні і знайти винних. Олександр Волобуєв запевнив голову ХОДА, що відповідна робота в регіоні розпочнеться вже з 26 квітня.

Загрузка…