Світлична: «На Золочівщині запланована велика кількість проектів»

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична 13 квітня під час робочої поїздки на Золочівщину ознайомилась з ходом будівельних та ремонтних робіт на низці об’єктів району, провела нараду з керівництвом РДА та поспілкувалась з місцевою громадою. Про це повідомили у прес-службі ХОДА.

-На цей рік на Золочівщині заплановані роботи більш ніж на 20 об’єктах. Триває реконструкція приміщення під гуртожиток для тимчасово переміщених осіб. Цього року завершимо будівництво та відкриємо фізкультурно-оздоровчий комплекс у Золочеві. Відремонтуємо тут музичну школу та завеземо нове обладнання до лікарні, — розповіла голова ХОДА під час спілкування із золочівською громадою на території місцевої ЦРЛ. – Будемо проводити роботи також у Феськах. Там заплановано ремонт каналізації – нарешті, ми це зробимо, також побудуємо штучний майданчик, щоб діти мали змогу грати в футбол. Зробимо ремонт у Будинку культури в Одноробівці. Велика кількість проектів, у реалізації цих планів маємо велику підтримку Президента та Кабінету міністрів України.

Ольга Ломакіна, головний лікар Золочівської центральної районної лікарні, подякувала Юлії Світличній за допомогу та нове обладнання, яке отримує заклад. Вона  відмітила, що сьогодні лікарня отримає гастроскоп, завтра прийде УЗД-апарат, а також чекають на нову машину та ЕКГ-апарат.

Загрузка…