Світлична: «Вітаю медиків Харківщини з професійним святом»

фото інтернет

Голова ХОДА Юлія Світлична дала коментар з нагоди дня медичного працівника. Вона зазначила, що професія медика є однією з найважливіших, адже зберігає та повертає людям здоров’я, а часто – й саме життя.

-Крім професіоналізму у своїй спеціальності, справжній лікар має бути ще й добрим психологом, вміти вислухати пацієнта, підтримати, заспокоїти, допомогти в його біді не тільки фізично, але й морально. Інколи це дуже важко – пропускати крізь себе стільки непростих життєвих історій. Проте справжні лікарі, медики від бога, люди з щирим серцем та великим бажанням допомагати ближньому достойно справляються з цим завданням, — сказала Юлія Світлична. -У цей день – окремі слова подяки нашим військовим медикам. Ваша мужність, сміливість, високий професіоналізм та, інколи, віра в те, що немає нічого неможливого, щоденно рятують життя та здоров’я українським воїнам. Ви сьогодні на передовій. І всі українці пишаються вами.

Також керівник області подякувала медичним працівникам за важку працю, за людяність, за тисячі життів, які вони рятують та побажала здоров’я, сил, наснаги, родинного затишку та благополуччя.

Загрузка…