Терехову мало крові на своїх руках…

Потрібна ще, більш того, йому потрібна кров діточок. 26 травня минулого року міський голова Харкова вже допи…ся до того що в місті стає більш спокійно, відновлюється інфраструктура, повертаються люди. І саме в той день по місту вдарили російськи терористи. Загинуло 7 людей, серед 17 поранених одна дитина 9 років.

Вчора по Харкову прилетіло знов дві ракети від терористів з рф. А вже сьогодні цей балабол, на місті міського голови заявив:

— Я хочу, щоб 1 вересня наші діти почали навчання у комбінованому режимі, особливо першокласники. Це дуже важливо, бо вони повинні навчитися писати, читати, а онлайн це зробити неможливо. Крім того, вони мають бути соціалізовані.

Для Ігоря Олександровича зовсім неважливо, що між вибухом ракети и тривогою минає менше двох хвилин, і саме в такому порядку по-перше вибух, потім тривога. Не дай боже вибухне біля якоїсь школи…

— Тому зараз робимо все, щоб були укриття чи бомбосховища, виділяємо кошти, щоб наші діти могли комбіновано вчитися. Так, це будуть не всі школи, але я дуже хочу, щоб ми почали так, — продовжує мріяти Ігор Терехов.

І знов йому нікому сказав, що замість ключика-вірьовочки, тепер на входах до підвалів багатоповерхівок  застосовують ключик-гілочку. А в середині ладу як не було так і немає. Гроші виділені, гроші використані, вірьовочка замінена на гілочку…

Загрузка…