Тисячі українських бійців влаштували акцію під Кабміном у Києві

фото інтернет

Українські ветерани вимагають створити окреме міністерство, що опікуватиметься їхніми справами. Міністерство у справах ветеранів має допомогти бійцям АТО та ООС затвердити їх законодавчий статус та захистити тих, хто захищає Україну.

На сьогодні цим питанням займаються більше 20 різноманітних державних структур. Аби вирішити свої проблеми ветеранам доводиться проходити всі кола бюрократичного пекла. Для того, щоб спростити ці процедури відповідні інстанції потрібно структурувати та об’єднати.

У акції, 6 листопада, на підтримку появи нового міністерства брали участь не лише представники ветеранських організацій, але й громадські діячі. Також серед учасників були патріотичні організації на кшталт Єдиного союзу патріотів України. Разом із союзними їм «Ветеранським братерством» та «Нацдружинами» під стінами Кабміну були і члени «Національного корпусу». Усього – біля двох з половиню тисяч чоловік.

Вперше про необхідність створення «ветеранського» міністерства у владі заговорили ще на початку лютого 2018 року. Ветерани заявляють, що вже стомились чекати. Вони вимагають у влади пришвидшитись.

Загрузка…