Тренер «Металіст 1925» розказав про відносини в клубі

фото інтернет

Вчора, 15 серпня, у конференц-залі ОСК «Металіст» відбулась робоча зустріч за участі керівництва ФК «Металіст 1925», його засновників та членів «Клубу вболівальників». Також були присутні представники першої команди: адміністрація, тренерський склад, медики, а також футболісти, зокрема, Сергій Давидов, Олександр Жданов, Сергій Романов та Іван Калюжний. Як повідомили в прес-службі «Металіст 1925», головним приводом для зборів стали події, які останнім часом активно обговорюються і вболівальниками, і журналістами. Це, перш за все, висловлювання головного тренера Сергія Валяєва на прес-конференції після матчу з «Дніпром-1».

Засновник клубу Сергій Стороженко зазначив, що 17-го серпня клубу «Металіст 1925» виповнюється два роки.

— У цій залі знаходяться люди, які свого часу зібралися та створили цей клуб. Так, усі ми часом робимо помилки, а потім намагаємося їх виправити. Ми робимо все, аби головний тренер отримав найкращі умови для плідної роботи; мав всі інструменти, щоб у команди був результат. Із Сергієм Валяєвим я працювати хочу — як тренер, він мене повністю влаштовує. Саме тому я зібрав тут усіх, кому наш клуб не байдужий, — сказав Сергій Стороженко.

Також головний тренер команді Сергій Валяєв подякував засновникам клубу за розуміння та підтримку.

-Я люблю Харків, люблю цю команду. Ми бачимо, що гра змінюється на краще, що є результат. Хотів би вибачитися за свою поведінку, адже я представляю клуб із великою армією вболівальників. Сергій Михайлович — людина, завдяки якій я тут знаходжусь. Щодо формування стартового складу, то можу запевнити, що мені ніхто ніколи не казав, кого ставити, а кого — ні. Я хочу працювати у «Металісті 1925». Я відповідальний за футболістів та вболівальників. Відповідальний за результат. Упевнений, що питання, які в нас є, ми у тісному колі обов’язково обговоримо. Я готовий до діалогу, робитиму все, аби бути мудрішим та йти на компроміс, — наголосив Сергій Валяєв.

Генеральний директор клубу Володимир Лінке зазначив, що керівництво повністю підтримує тренерів і жодним чином не заважає їм працювати.

Після офіційної частини заходу у присутніх була можливість поспілкуватись тет-а-тет та поділитися планами на майбутнє.

Загрузка…