У Харкові пройде тижнева бізнес-тусовка

У Харкові пройде тижнева бізнес-тусовка
фото Insidernews

Харків – один з головних центрів приватного підприємництва в Україні. Майже 48% бюджету нашої області забезпечують саме представники бізнесу усіх можливих «розмірів». Всього у підприємницькій діяльності беруть участь 318 тисяч наших земляків. Тому й заходів, що об’єднують бізнесменів у нас досить багато. Один з наймасовіших та наймасштабніших почався у Харкові 2 листопада. «Глобальний тиждень підприємництва»  збере біля півтисячі представників малого та середнього бізнесу із усієї області та обласного центру.

Глобальний тиждень підприємництва – це міжнародний захід, що зародився ще у 2007 році. Тоді участь у ньому прийняли 37 країн. Зараз їх вже 140. Україна бере участь у ньому з 2012 року. Раніше «Глобальний тиждень» проходив у Києві, Дніпрі, Одесі та ще не окупованому Донецьку. У Харкові такий захід відбувається вперше. Не дивлячись на свою назву «Глобальний тиждень підприємництва» може тривати від одного дня до двох тижнів.

— У Харкові захід триватиме рівно тиждень – з 2 по 9 жовтня. Це оптимальний «не напряжний» варіант, оскільки підприємці люди зайняті, а так вони зможуть обрати потрібну саме їм частину заходу, — розповідає голова ГО «Асоціація приватних роботодавців» (АПР) Олександр Чумак.

Саме його організація стала ініціатором проведення «Глобального тижня підприємництва». Сам захід може послугувати чудовим освітнім заходом для тих, хто лише почав власну справу, або лише думає над відкриттям бізнесу. Семінари, тренінги, круглі столи, презентації та історії успіху досвідчених підприємців можуть допомогти ефективно організувати свою справу. Також це чудовий майданчик для ділових знайомств та навіть укладання угод.

Усі тренінги – безкоштовні. Єдина «платна» частина – кава-брейк. Юні  учні школи підприємництва «Гравітація» продаватимуть смаколики та каву. Для них це має стати першим досвідом організації підприємницької діяльності. Усі кошти зароблені ними підуть на розвиток кардіології та кардіохірургії на Харківщині.

Загрузка…