У Харкові відзначили нагородами волонтерів

Вчора в Будинку культури «ФЕД» відбулося нагородження харківських волонтерів та громадян міста за заслуги перед Україною.

У Харкові відзначили нагородами волонтерів
фото insidernews

Нагородження волонтерів почесними грамотами та відзнаками пройшло під час святкового концерту. На заході були присутні учасники АТО, мешканці міста, харківські благодійні та волонтерські організації, такі як «Євромайдан Харків», «Південний корпус», волонтерська група «Нагодуй солдата», «Берегиня», громадська організація «Спільна справа – Слобожанщина», благодійний фонд «Сестра милосердя», ГО «Об’єднання дружин і матерів бійців-учасників АТО» та інші. Привітати волонтерів прийшли також представники місцевої влади.

— Волонтер – це людина з великим серцем, це людина з великою літери, це людина, яка самовіддано працює для людей та держави. Ми це відчуваємо та знаємо, якою важливою була саме волонтерська підтримка під час подій, що відбувалися в державі. Кількість питань, які були вирішені за допомогою волонтерського руху – вражають. І сьогодні багато проблем вирішується саме завдяки їхній наполегливості, — сказав Михайло Черняк, заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

Після вручення відзнак, на сцені БК «ФЕД» відбувся святковий концерт за участю волонтерів-артистів — музичних гуртів, хореографічний колективів, співаків.

Загрузка…