Віяло чи «руська рулетка» суддів?

З достовірних джерел нам стало відомо, що після звільнення директора Харківського інституту ім. Бокаріуса, який був помічений у багатьох корупційних скандалах, зараз готується «веер», або віяло з позовних заяв до Харківського окружного адміністративного суду, з вимогою відновити цю людину на посаді.

«Віяло» це система «потрібного» розподілу справ, коли деякі «адвокати», підкреслюємо, адвокати в лапках(!), до районного суду, або суду первинної інстанції, подають кілька позовних заяв які різняться між собою тільки не важливими реченнями. Суть кожної з заяв залишається незмінною. Далі вони всі подаються майже одночасно до суду…

Один з цих позовів розподіляється саме на того суддю якого «треба». Тобто в справі з’являється саме та людина з якою є попередня домовленість про винесення саме того рішення яке потрібне позивачу.

Нам також відомо на яку саме суддю Харківського окружного адміністративного суду бажають потрапити адвокати пана Клюєва. Вона теж має «гарну» репутацію та була помічена в корупційних скандалах навіть зі своїми колегами-суддями!

Але (!) цю інформацію, яка може стати привідом для розслідування НАБУ ми придамо огласці в разі успішної спроби адвокатів пана О. Клюєва зробити віяло.

Загрузка…